Φίλες και φίλοι,

Καλώς ήρθατε στο προφίλ της εταιρείας των Φούρνων ΣΙΓΜΑ.

Η πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε τους πελάτες μας ενημερωμένους με την τέχνη του ψησίματος. Επιπλέον, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να περάσουμε ένα σαφές μήνυμα για το καλό και υγιεινό φαγητό, καθώς επίσης και να διευκρινίσουμε πώς η ομάδα ΣΙΓΜΑ διαφέρει! Τι είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς και μοναδικούς;

Τα αρτοποιεία ΣΙΓΜΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας. Προέρχεται από τρεις γενιές αρτοποιών και αυξάνεται! Η ιστορία της παράδοσης, του πολιτισμού και της τεχνογνωσίας μας κάνει πρωταθλητές στο χώρο της αρτοποιίας! Τα αρτοποιεία ΣΙΓΜΑ είναι μια κορυφαία αλυσίδα αρτοποιείων, που παράγει και πωλεί όλα τα προϊόντα της αρτοποιίας μέσω των δικών της ελεγμένων καταστημάτων. Πέντε γραμμές παραγωγής συγχωνεύονται σε κάθε κατάστημα ΣΙΓΜΑ : Αρτοποιείο, Ζαχαροπλαστείο, Σαντουιτσάδικο, Ορεκτικά και Σνακ. Επιπλέον, σε ορισμένα αποκλειστικά καταστήματα ΣΙΓΜΑ έχει προστεθεί επιπλέον Ψησταριά με ζεστά και κρύα Φαγητά καθώς επίσης και «καφέ γωνία», όλα κάτω από ένα κατάστημα! Λειτουργούμε 7 / 24 για να σας εξυπηρετήσουμε! Πάντα φρεσκοψημένα προϊόντα με ένα χαμόγελο!

Όραμά μας είναι να είμαστε καθημερινά οι Φούρνοι που θα σας εξυπηρετήσουν σε όλες τις καθημερινές σας ανάγκες ψωμιών και άλλων προϊόντων που παράγουμε και να σας ανταποδίνουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνεται. Επιπλέον, για τον καθορισμό προτύπων ποιότητας με τη δημιουργικότητα και τη βελτίωση μέσω της ενσωμάτωσης κλασσικών μεθόδων, προσαρμοσμένων στον σημερινό τρόπο ζωής και τις ανάγκες μας. Έχουμε δώσει έμφαση στη σωστή χρήση των τροφίμων καθώς επίσης τις υγιείς διατροφικές συνήθειες για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη και μεγάλης διάρκειας φιλική σχέση με τους πελάτες μας.

Σήμερα έχουμε υπό κατασκευή δύο μεγάλα εργοστάσια περίπου 15.000 τ.μ. σε συνολική έκταση παραγωγής. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουν σύγχρονη τεχνολογία σε όλες τις γραμμές παραγωγής, που να αναμειγνύονται με την παράδοση, παρμένη από την μακροχρόνια προϊστορία μας και τη δημιουργία συνεργιών με κορυφαίες διεθνείς και τοπικούς εταίρους. Η επεκτατική πολιτική μας περιλαμβάνει εκτός από την ανάπτυξη στην τοπική αγορά, να κάνουμε την παρουσία μας στο εξωτερικό, με επιλεκτικά παραδοσιακά προϊόντα των αρτοποιείων ΣΙΓΜΑ που κάνουμε εδώ και δεκαετίες, με υπερηφάνεια! Έχουμε ήδη δημιουργήσει συνεργασίες που θα ενισχύσουν και να προωθήσουν την παρουσία μας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό. Μετά από όλα το ΣΙΓΜΑ είναι το σπίτι των φρεσκοψημένων με πάνω από τρεις γενιές πολιτιστικής κληρονομιάς, με έμφαση στους πελάτες μας, οι οποίοι έρχονται πάντα πρώτοι!

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, τους φίλους των αρτοποιείων ΣΙΓΜΑ, που εμπιστεύονται και πιστεύουν στην ποιότητα των προϊόντων αρτοποιίας μας και οι οποίοι κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Καλή σας όρεξη!

Διευθύνων Σύμβουλος
Ο κ. Γεωργίου Γεώργιος
© 2024 Sigma Bakeries. All rights reserved. Designed and maintained by mmVirtual