Στα Σίγμα εργαζόμαστε σκληρά για εσάς και τη διατροφή σας. Είναι υποχρέωσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε λοιπόν τα καλύτερα υλικά και ετοιμάζουμε για εσάς υγιεινά και γευστικά εδέσματα.

Αυτή η ιδιαίτερη γεύση που έχουν τα ψωμιά του Σίγμα, προέρχεται από αυστηρή επιλογή αλεύρων τα οποία αλέθονται με παραδοσιακό τρόπο και ζυμώνονται με πολλή αγάπη τέχνη και κόπο.

Ψήνουμε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας , για να έχουμε πάντα φρέσκα προϊόντα κοντά σας όπως μεγάλα-μικρά αλμυρά και ψωμί. Άλλωστε μέλημα μας είναι να παραμείνομε ο φούρνος της γειτονιάς.

Τα σάντουιτς φτιάχνονται καθημερινά από τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στη αγορά, το καλύτερο φρεσκοψημένο ψωμί και από κρεατικά και πουλερικά που ετοιμάζονται από ένα έμπειρο προσωπικό. Άλλωστε αυτό απαιτούν οι υψηλές προδιαγραφές που εμείς θεσπίσαμε καθώς είμαστε από τους πρώτους που εγκρίθηκαν από το ευρωπαϊκό συμβούλιο των σάντουιτς.

Στις ψησταριές μας όλο το προσωπικό με αίσθημα ευθύνης δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Χρησιμοποιώντας υλικά ανώτερης ποιότητας ετοιμάζουν σπιτικό φαγητό για όλη την οικογένεια.

Στύβουμε καθημερινά άριστης ποιότητας Κυπριακά πορτοκάλια για τον αγαπημένο σας φυσικό χυμό πορτοκάλι. Είναι απίθανος συνδυασμός με ένα λαχταριστό σάντουιτς ή αλμυρό.

Στους φούρνους ΣΙΓΜΑ λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού σ’ αυτό που λέγεται υγιεινή διατροφή. Με γνώμονα την ανάγκη διασφάλισης υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας στα προϊόντα μας, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα πλέον αγνά υλικά. Σεβόμενοι πάντα την ΜΑΝΑ ΦΥΣΗ, μεριμνούμε και διασφαλίζουμε να φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι σας, προϊόντα ελεύθερα από συντηρητικά και «προσθήκες». Το συνεχές άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, οι αυστηροί έλεγχοι σ’ όλα τα στάδια παραγωγής και ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός μας, διασφαλίζουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ και ΝΟΣΤΙΜΙΑ. Το ψωμί για μας είναι τέχνη που πέρασε τα μυστικά της από γενεά σε γενεά. Αναθρέψαμε μ’ αυτό τρεις γενεές ανθρώπων. Εργαζόμενοι σκληρά με τον αυστηρά παραδοσιακό τρόπο που διδαχθήκαμε από παππού σε εγγονό, εξασφαλίζουμε φρέσκο ψωμί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ψωμί δεν είναι μια απλή ζύμη, για εμάς είναι …ΆΝΘΡΩΠΟΣ΄! Είναι δέσμευση πως θα συνεχίσουμε να είμαστε ο συνεχής σύμμαχος στην υγιεινή διατροφή σας!

Άλλωστε ΣΙΓΜΑ είναι αποδεδειγμένα όνομα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !
© 2024 Sigma Bakeries. All rights reserved. Designed and maintained by mmVirtual